Joyce van Oudheusden

Joyce is met massage in aanraking gekomen, toen haar eigen hond, achterhand problemen begon te krijgen. Doordat haar hond veel verbetering toonde besloot ze zelf de opleiding voor kynologisch masseur te volgen. Joyce sport veel met haar honden, en heeft zich gespecialiseerd in sportmassage.

In haar eigen praktijk helpt ze honden met allerlei klachten. Maar regelmatig vind je haar terug op het sportterrein, waar ze allerlei honden behandeld en zelf ook fanatiek sport.

Daarnaast geeft ze verschillende workshops en was ze als docent verbonden aan de opleiding Kynomassage. Zelf is ze ook nog regelmatig in de schoolbanken terug te vinden, om haar kennis op het gebied van (sport)massage en kynologisch gedrag of trainingsmethoden te blijven vergroten. Op dit moment volgt zij de gerenommeerde opleiding tot Gedragstherapeut bij DogVision.

Joyce heeft als extra specialisatie gedrag, voeding & beweging en de invloed van voeding op het lichaam. Ook haar ervaring als fokker komt goed van pas bij diverse specialistische workshops. Joyce werkt als gastdocent bij Helicon Nijmegen en geeft les in de module Revalidatie Hond (MBO4)

Kijk hier voor meer informatie: CV