Elise Jansen

Elise is zowel Humaan Massagetherapeut als Kynologisch Massagetherapeut, Shiatsutherapeut en Sportmassagetherapeut. Haar specialisaties zijn triggerpointtherapie, Shiatsu, acupressuuur, stressbehandelingen, sportvoeding, en sportmassage. Al jaren helpt zij in haar beide praktijken (Massagepraktijk Jala en Kynomassage Asadi) mens en dier om weer in balans te komen. Daarnaast is ze te vinden als humaan en kynologisch sportmasseur op diverse sportevenementen door heel Nederland, en geeft ze diverse workshops.

Elise heeft voor de klas gestaan bij haar eigen opleidingscentrum voor kynologische massage KynoCompleet, en geeft nu les bij opleidingscentrum Dogs in Shape. KynoCompleet levert ook lesmateriaal aan Dogs in Shape. Daarnaast volgt zij een opleiding tot fytotherapeut, start Elise binnenkort met de opleiding Orthomoleculair Therapeut voor Honden, en doet zij haar Master op gebied van TCM.

Elise is aangesloten bij de internationale beroepsvereniging International Association of Animal Massage & Bodywork. Bij de IAAMB heeft Elise de internationale code of ethics voor massagetherapeuten ondertekend.

Kijk hier voor meer informatie: CV