Elise Jansen

Elise is zowel Humaan Massagetherapeut als Kynologisch Massagetherapeut en Sportmassagetherapeut, gespecialiseerd in triggerpointtherapie, Shiatsu, acupressuuur, stressbehandelingen, sportmassage & massage bij diverse aandoeningen (oa reuma, kanker en neurologische aandoeningen).

Al jaren helpt zij in haar beide praktijken (Massagepraktijk Jala en Kynomassage Asadi) mens en dier om weer in balans te komen. Daarnaast is ze te vinden als humaan en kynologisch sportmasseur op diverse sportevenementen door heel Nederland, en geeft ze diverse workshops.

Elise is als docent verbonden geweest aan Kynomassage, en gaf hier naast sportmassage ook diverse modules op de opleiding tot Kynologisch Massagetherapeut. Nu staat zij voor de klas in haar eigen opleidingscentrum voor kynologische massage KynoCompleet. Daarnaast is zij verbonden als vaste gastdocent aan Helicon Nijmegen & Boxtel en geeft hier les op de module Revalidatie Hond (MBO4). Momenteel volgt zij de HBO-opleiding Sportvoeding, trainingsopbouw & inspanningsfysiologie (onderdeel van de opleiding tot fysiotherapeut) om klanten zowel op twee als vier benen beter te kunnen begeleiden bij trainngsopbouw en revalidatie.

Elise is aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging voor kynologisch masseurs en massagetherapeuten Palpabel, en bij de internationale beroepsvereniging International Association of Animal Massage & Bodywork. Bij de IAAMB heeft Elise de internationale code of ethics voor massagetherapeuten ondertekend.

Kijk hier voor meer informatie: CV