Hanneke Hoogenstrijd

Hanneke geeft al sinds 1998 les op een ROC aan de opleiding Pedagogisch Werk. Naast haar werk in het reguliere onderwijs is zij in 2003 gestart met de opleiding acupunctuur (humaan) bij Qing Bai. Na het behalen van het diploma heeft zij nog een jaar TuiNa voor acupuncturisten gestudeerd, waarna ze een eigen praktijk is gestart voor acupunctuur en TuiNa. In de loop der jaren heeft Hanneke zich verder geschoold in verschillende massagevormen, en heeft ze veel bijscholingen gedaan op het gebied van acupunctuur. In 2015 is zij als docent gestart bij Total Health voor de opleidingen acupunctuur en TuiNa.

In 2016 kreeg Hanneke een hond: Floortje. Omdat ze het zo leuk vond om een hond te hebben, is zij in datzelfde jaar gestart met een opleiding acupunctuur voor honden en paarden in Antwerpen. Deze opleiding is ook succesvol afgerond, waarna Hanneke in eigen beheer een cursus acupressuur en TTouch heeft ontwikkeld. Hanneke geeft deze cursus samen met een TTouch Practitioner.

Wij zijn blij dat Hanneke KynoCompleet komt versterken en voor ons diverse modules op het gebied van TCM, Shiatsu en TuiNa gaat geven. Hanneke heeft een eigen website, hier is meer informatie te vinden over haar werkzaamheden.