Locatie & locatieverhuur

Onze locatie in Oosteind is een authentiek pand uit 1901. Het pand bevat twee ruime zalen voor theorie- en praktijklessen, en het is voorzien van moderne apparatuur. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kun je comfortabel de lessen volgen. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig, en er is gelegenheid om van de lunch gebruik te maken. De uitgebreide en gezonde lunch is overigens bij de cursusprijs inbegrepen, en er zijn mogelijkheden voor een vegetarische of veganistische lunch. 

Het pand bevat verder een mediatheek, een apart gelegen massagepraktijk (voor mensen), en een aparte studieruimte indien studenten in alle rust hun toetsen willen afleggen. Er kan gebruik worden gemaakt van wifi.

 

In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid (een kleine parkeerplaats tegenover het pand, plus een grote parkeerplaats voor 40 auto's op loopafstand) en de op- en afrit naar de A27 ligt op 5 minuten afstand. Binnen 10 minuten ben je bij de A59 en knooppunt Hooipolder (in de studiegids staat een uitgebreide routebeschrijving). Het losloopgebied in de bossen van Dongen is vlakbij, dus de hond kan in de pauze of na de les heerlijk ravotten.

Op momenten dat er geen les gegeven wordt, zijn de diverse ruimtes te huur. Voor catering kan worden gezorgd. Neem contact met ons op voor de verhuurprijzen via info@kynocompleet.nl

 

Carnibest en verantwoorde snacks

KynoCompleet is ook leverancier van Carnibest (kvv voor de hond), en er is een ruim assortiment aan natuurlijke en verantwoorde snacks te verkrijgen. Levering van Carnibest en snacks gaat op afspraak. Voor onze studenten is aankoop mogelijk voor en na de les, of in de pauzes. Wil je pinnen? Graag!