Doel & Visie

logo KC                                                                                                      
 

KynoCompleet brengt samen met zusterbedrijf Jala Fit & Healthy hond & baas fysiek en mentaal in balans

Visie KynoCompleet:

KynoCompleet heeft vele jaren met heel veel plezier professionele opleidingen tot Kynologisch Massagetherapeut, Kynologisch Shiatsutherapeut en Kynologisch Sportmassagetherapeut verzorgd. Deskundige en gedreven (vak)docenten gaven de opleiding, die bestond uit gevarieerde en leerzame modules en daarnaast praktijkdagen, workshops en lezingen en mogelijkheden om ervaring op te doen in het werkveld.De opleiding tot kynologisch masseur wordt per 1 juli 2018 verzorgd door Dogs in Shape, waarbij KynoCompleet het lesmateriaal levert.

Sinds juli 2018 is KynoCompleet geen opleiding meer, maar een holistische praktijk voor de gezondheid van de hond. Door middel van Shiatsu, natuurgeneeskunde, (sport)massage, fytotherapie en orthomoleculaire voeding wordt gewerkt aan een fysiek en mentaal fitte hond. Dit gebeurt preventief of wanneer er klachten zijn. We werken hierbij graag samen met de dierenarts, osteopaat of gedragstherapeut. 

Het is mogelijk om je hond te laten behandelen met Shiatsu & (sport)massage, Reiki of om een orthomoleculair voedingsconsult aan te vragen. Daarnaast geeft KynoCompleet nog steeds incidenteel korte cursussen (o.a. via het TCM Café), losse lesdagen en clinics op diverse gebieden. Onze doelgroep hierbij is de hondenprofessional die creatief, en met passie en inzicht werkt. Daarnaast is er ruimte voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar hond. Respect voor het dier, en de mens achter het dier, staat hierbij altijd voorop!