Kennismaken met neuswerk: mantrailen

Vandaag was er weer een workshop Mantrailen, wat hebben alle honden hard gewerkt! Alle 'slachtoffers' zijn weer terecht en de honden weer moe en voldaan.

Neuswerk zorgt dat de hond een voldaan gevoel krijgt, het is een mentale uitdaging én het is meteen goed voor het zelfvertrouwen van je viervoeter. Af en toe staan er workshops neuswerk in de agenda, het gaat dan om detectie, mantrailen of hersenwerk. Je werkt in je eigen tempo, op het niveau van je hond. Stap voor stap maak je kennis met deze tak van sport om te zien of het iets voor jullie is. Neuswerk is geschikt voor elke hond, jong of oud. Of het nu gaat om een gezonde fitte hond, een sporthond die moet revalideren of een senior die wat minder ter been is...neuswerk is altijd maatwerk!

Bij kennismaken met detectie en mantrailen werken we in kleine groepjes, waarbij steeds één hond aan het speuren is terwijl de andere honden in de auto wachten. Bij workshops kennismaken met hersenwerk zijn de honden wel samen in een ruimte. Wil je een keer meedoen? Hou dan de agenda op deze website in de gaten.De inschrijvingen gaat vaak wel hard, en vol = helaas vol...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Comments

  • No comments found